Bucaklı Motosiklet Tutkunları Antalya’da Karacaören Şenliklerine Katıldı

Antalya’nın Kumluca ilçesindeki Karacaören şenlikleri kapsamında düzenlenen Enduro Motokros Yarışları’nda 50 enduro ve motokros sporcusu mücadele etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2024 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2024 17:01

Burdur’un Bucak ilçesinden motosiklet tutkunları da şenliğe katılım sağladı. Karacaören Köyü Karabük Mevkiinde ilki düzenlenen şenlik 2 gün sürdü. Cumartesi günü yarışmaların yanı sıra yöresel oyunlar oynandı. Cumartesi akşamında da Akdeniz’in Kızı Özlem Şahin sahne aldı.

Pazar günü ise Enduro Motokros Yarışları gerçekleştirildi. Farklı illerden gelen 50 enduro ve motokros sporcusu, 7 kategoride dereceye girebilmek için mücadele etti. Bir bölümü Alakır Çayında geçen mücadelede, suya giren sporcular, zor anlar yaşadı.

Kanal 15 mikrofonuna konuşan Karacaören Köyü Muhtarı Yusuf Uysal, ilkini düzenledikleri Karacören şenliklerine vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu belirterek, şenliği her yıl düzenlemeyi hedeflediklerini söyledi.

Kumluca Enduro Motokros Sorumlusu Mehmet Öztürk de, etkinlik için Karacaören Köyü Muhtarı Yusuf Uysal’a teşekkür etti.

Karacaören Köyü Muhtarlığı adına düzenlenen şenliğin öncülerinden Aza Mesut İncediş ise, etkinliği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleştirmelerinin önemli olduğuna dikkat çekti.

Yarışlarda dereceye giren isimler şöyle:

Yıldızlar kategorisinde Ramazan Ege Ünal ve Selim Ünal, Kuba kategorisinde Yasin Uysal, Mehmet Şen ve Ramazan Karakaya, Çırak kategorisinde Tunahan Kıvanç, Ümit Memiş ve Veysel Çobanoğlu, Hobi kategorisinde Tunahan Çetin, Kemal Seçkin Durusoy ve Mustafa Uyar, Emekli kategorisinde Ali Çıragöz, Mehmet Aydın ve Özal Ünal, Usta kategorisinde Emre Coşar, Çağrı Aslan ve Kemal Deveci, Enduro GP Kemal Deveci, Emre Coşar ve Çağrı Aslan.