4. Motosiklet Şenliği’ne Kuşbaba Köyü Başgöz Yaylası, Ev Sahipliği Yapıyor

BUMOK 4. Glr Garaj Motosiklet Şenliği’nin ilk gününde gelen motosikletçiler yoğunluk oluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 15:30

Bucak Motosiklet Kulübü tarafından bu yıl 4. düzenlenen Motosiklet Şenliği’ne, Kuşbaba Köyü Başgöz Yaylası ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin dört bir yanından Motosiklet Kulübü Üyelerinin katılım sağladığı 4. Motosiklet Şenliği’nin ilk gününde katılım oldukça yüksekti. 4 Temmuz Perşembe günü itibariyle başlayan ve 7 Temmuz Pazar günü sona erecek olan şenliğin medya sponsorluğunu geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kanal 15 Televizyonu üstleniyor.

BUMOK Başkanı Necati Darakçı motosiklet şenliği hakkında Kanal 15 mikrofonuna yaptığı konuşmada, şenliğin ilk günü olmasına rağmen katılımın yüksek olduğunu söyledi.

BUMOK Organizasyon Sorumlusu Hakan Acar ise, şenliğin medya sponsorluğunu üstlenen Kanal 15’e teşekkürlerini iletti. “Diğer festivallere göre daha geleneksel bir festival olması adına geleneklerimizi yaşatıyoruz” diyen Hakan Acar, bu yıl 4-5 bin kadar misafir ağırlamayı hedeflediklerini kaydetti. “Asıl hedefimiz: Memleketimizin Burdur’un, Bucak’ın adını tüm Türkiye’ye duyurmak” diyen Acar, Bucak Belediyesi ve Bucak Kaymakamlığı başta olmak üzere destek veren tüm kurumlara ve sponsorlara teşekkür etti.

BUMOK Organizasyon Sorumlusu Hakan Acar, gelenekleri yaşatmak adına keşkek ve Bucak Tarhanasının katılımcılara ikram edileceğini söyledi ve Kuşbaba Köyü Muhtarlığına da desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.