BUCAK'TA MEVCUT İLÇE BAŞKANI TAŞKIN, GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Bucak 8. Olağan İlçe Kongresi’nde, mevcut İlçe Başkanı Osman Taşkın güven tazeledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2024 18:37

“AK Parti Bucak 8. Olağan İlçe Kongresi” bugün saat 14.00’de Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Osman Taşkın güven tazeledi. Kongreye MKYK üyeleri Kuddusi Müftüoğlu ve Ensar Topçu, Önceki Dönem Milletvekilleri Mehmet Alp ve Bayram Özçelik, AK Parti Burdur Milletvekilleri Âdem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, çevre belde ve ilçe belediye başkanlarıyla delegeler katıldı. Kongrede konuşan AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, kongreye katılan herkese teşekkür ederek, “Ortak akıl ve gayretle, hep birlikte Türkiye olacağız” dedi.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, AK Parti Bucak 8. Olağan İlçe Kongresi’nin ilçe için hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

AK Parti Burdur Milletvekili Âdem Korkmaz, “Hep birlikte omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz da, AK Parti Merkez İlçe Kongresi’ni de tamamladıktan sonra 2028-2029 seçimleri içim hazırlıklara başlayacaklarını söyledi. Milletvekili Oğuz “Gerek Burdur gerek Bucak için hizmet etmeye gayret ediyoruz” diye konuştu.

MKYK Üyesi Kuddusi Müftüoğlu ise, AK Parti Bucak 8. Olağan İlçe Kongresi’nin hayırlara vesile olmasını diledi.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. “AK Parti Bucak 8. Olağan İlçe Kongresi’nde tek listeyle gidilen seçimde, mevcut İlçe Başkanı Osman Taşkın güven tazeledi.