Milletvekili Akbulut’tan DSİ Genel Müdürü Balta’ya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur’un ve ilçelerinin içme suyu ihtiyacı konusundaki taleplerini, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’ya iletti.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 15:01

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’yı ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Milletvekili Akbulut, “Devlet Su İşleri Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’yla başta Burdur merkez ve Bucak ilçemizdeki içme suyu barajı ihtiyaçları ve içme suyu havzalarımızdaki kaçak kullanımın önlenmesi, ilçelerimizdeki tarımsal sulama ihtiyacını karşılayacak su kaynaklarının olduğu bölgelerde, baraj ve gölet yapımları olmak üzere, ilimizin taleplerini ilettiğimiz verimli bir görüşme gerçekleştirdik. 2025 yılı yatırım planına, Burdur’da içme suyu ihtiyacını uzun vadede karşılayacak Karamusa ya da Akçay Barajı yapımının ilave edileceğinin sözünü de Genel Müdürümüzden aldık. Burdur’umuzun öncelikli ihtiyaçları doğrultusunda gündem oluşturmaya ve çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.