SON DAKİKA
Hava Durumu

Lavanta Kokusu Eşliğinde Aşure Ve Keşkek İkramı

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Gözler Mahallesi’nde, lavanta kokuları arasında düzenlenen etkinlikte aşure ve keşkek dağıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 15:49
Kaynak: Mehmet Sevinç
Lavanta Kokusu Eşliğinde Aşure Ve Keşkek İkramı

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Gözler Mahallesi’nde Tıbbi ve Aromatik Bitki Üreticiler Birliği tarafından düzenlenen Lavanta Tarla Günü etkinliğinin 4.’sü gerçekleştirildi. “Kekik Diyarı” olarak bilinen Gözler Mahallesi’nde 20 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinlikte aşure ve keşkek dağıtıldı.

Tarla Günü etkinliğine Merkezefendi Kaymakamı ve Pamukkale Kaymakam Vekili Abdullah Demir, Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Turan Karadeniz, Kültür ve Turizm İl Müdürü Hüdaverdi Otaklı, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özbek, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zafer Akçay, Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül, mahalle muhtarları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 20 Temmuz Cumartesi günü sabah saatlerinden gece saat 22.00’ye kadar süren etkinlikte tüm katılımcılar, Kekik Diyarı” olarak bilinen Gözler Mahallesi’ndeki lavanta bahçelerinde fotoğraf çektirip, salıncaklara binerek güzel vakit geçirdi.

Tıbbi ve Aromatik Bitki Üreticiler Birliği tarafından yapılan açıklamada,

“Tüm katılımcılarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Lavanta bahçelerimiz 1 Eylül’e kadar tüm misafirlerini ağırlamaya devam edecektir” denildi.

Kaynak: Mehmet Sevinç

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.