SON DAKİKA
Hava Durumu

Şehit Polis Şeyda Yılmaz'ın Adı Kızılkaya’da  Hatıra Ormanında Yaşatılacak

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ın adı, Kızılkaya’da oluşturulan hatıra ormanında yaşatılacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 17:20
Kaynak: Seher Özer
Şehit Polis Şeyda Yılmaz'ın Adı Kızılkaya’da  Hatıra Ormanında Yaşatılacak

Antalya’da faaliyet gösteren motosiklet kulüpleriyle Kızılkaya Belediyesi, Şehit Şeyda Yılmaz’ın adına hatıra ormanı oluşturmaya karar verdi.

Bucak’a bağlı Kızılkaya Beldesi’nde düzenlenen fidan dikme etkinliğine, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör ve Antalya’da faaliyet gösteren motosiklet kulüplerinin temsilcileriyle üyeleri katıldı.

Fidan dikim etkinliğinde konuşan xmaxantalya Motor Kulübü Temsilcisi Tansel Mavi, “Buraya Antalya’dan geldik. Çok güzel bir sosyal proje ile Antalya’daki diğer motor grup başkanları ve ekipleriyle birlikte yaklaşık 12 grupla birlikte buraya sosyal projede ağaç dikmek için geldik.

Projemizde bildiğiniz gibi Şehit Şeyda Yılmaz adına böyle bir organizasyonda hep birlikte bir karar aldık, öncelikle Belediye Başkanımıza, Orman Bölge Müdürlüğüne yerel basına teşekkür ediyoruz. Yaptığımız çok güzel bir etkinlik diye düşünüyorum. İnşallah tekrarında böyle güzel etkinliklerde bir arada olmak dileğiyle diyorum. Etkinliğimiz Şehit Polisimiz için anlamlı bir ses gelsin istedik, Belediye Başkanımızın da desteği ile biz de katkıda bulunmak için geldik. İnanılmaz bir etkinlik burada yeni tanıştığım, daha önce görüşemediğimiz arkadaşlar var. Antalya’dan buraya hepsi işini gücünü bırakarak buraya gelmesi bizleri onurlandırdı. Çok duygulu bir etkinlik diye düşünüyorum, buradayız inşallah diğer arkadaşlarla görüşürüz” dedi.

Tansel Mavi, desteklerinden dolayı Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Orman Bölge Müdürlüğü ve yerel basına teşekkür etti.

Belediye Başkanı İlkay Güngör de, “Hatıra Ormanı olarak şehidimizin adına fidan dikiyoruz” diye konuştu.

Başkan İlkay Güngör, “Bugünkü etkinliğimiz Şehidimiz adına Antalya Motosiklet Kulüpleriyle Kızılkaya Belediyesi ile işbirliği dâhiliğinde bir bölge belirledik, ağaçlandırma çalışması yapıyoruz. Hatıra Ormanı olarak Şehidimizin adına fidan dikiyoruz. Arkadaşlarımız gerçekten çok gururlandırdılar. Bu konuyla ilgili bize talepte bulundukları zaman biz de onların taleplerini geri çevirmedik. Burada güzel bir ortam oluştu. Ben çok mutluyum bugün. Biz zaten geldiğimiz günden beri Kızılkaya’da ağaçlandırmaya çok önem veriyoruz.  Bizim Şehir Terasımız var binin üzerinde fidan dikeceğiz arkadaşları oraya da davet ettim, fidan dikimini de beraber yapacağız, buradan bismillah dedik, devamı gelecek” dedi.

Emekli polis memuru Türkiye Motoclup Kurucu Başkanı  Hidayet Saru ise, Antalya’da faaliyet gösteren 12-13 motosiklet kulübünün bir araya geldiğini söyledi. Hidayet Saru, fidan dikim etkinliğine destek veren herkese teşekkür etti.

Hidayet Saru, “Emekli olduktan sonra gruplar içerisinde bulunduk, bulunduğumuz bu gruplarda da arkadaş ve aile ortamında görünce İhsan başkanımla beraber bir grup kurma etkinliği içerisinde bulunduk. Motoclup Türkiye adı altında bir oluşum kurduk, Türkiye genelinde bir grubumuz.

İllerde başkanlık veriyoruz, ilçelerde temsilcilik veriyoruz. Aynı zamanda Motosiklet Sürücüleri Federasyonu Üyesiyiz. Bu etkinlikte de 12-13 tane grup lideri ve başkanlarıyla görüşmelerimizde sağ oldun Belediye Başkanımızın Hatıra Ormanı adı altında bir yer temin ettiği Orman Genel Müdürümüzün de aynı zamanda temin etmesi suretiyle bizleri bir öncülük sağladığını gördük. Etkinliğe de yakın zamanda şehit olan Şehit Polis Şeyda Yılmaz  adını vermenin uygun olacağını düşündük.

Bir çatı altında Antalya’daki motosiklet grupları ve derneklerini birlik adı altında toplama suretiyle böyle bir etkinliği oluşturduk. Katılım sağlayan bütün arkadaşlara grup liderlerine grup ve dernek başkanlarına bu etkinliğe gelmeleri destek vermeleri bizim için büyük bir onur. Yeri temin eden Kızılkaya Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz, fidanları temin eden Orman Genel Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. Diğer motosiklet grupları ve derneklerinin başkanlarını, üyelerini, motor sevdalılarını aynı zamanda motosiklet kültürünü bir adım öteye taşıyacak cesarete güvene bilgiye sahip arkadaşlarımızın da bizlerle beraber omuz omuza olmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız diyoruz “dedi.

Türkiye Motoclup Kurucu Başkanı  İhsan Rutbil, “ Böyle bir etkinliğe katılmak gerçekten güzel bir duygu. Gelen bütün Motosiklet Kulübü üyelerine, kulüplere başkanlarına teşekkür ederim. Orman Bakanımız sağ olsun fideleri verdiler bize, Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz, yeri önerdiler bize. Güzel bir etkinlik oldu” dedi.

Motto Kulüp Başkan Yardımcısı Özcan Acar, “Bu etkinlik gerçekten güzel bir etkinlik oldu. Motosiklet tutkunlarının bir arada toplanabileceği nadir etkinliklerden biri oldu. Şehidimize Allah’tan rahmet diliyoruz. İnşallah bu fidanlar da onun ismiyle birlikte büyür.

Bu etkinliği yapan herkese çok teşekkür ediyoruz. Hainler sadece yurt dışından gelmiyor maalesef içimizde de var haddini bilmezler güvenlik güçlerimizin çabaları ve uğraşları sayesinde biz rahat rahat yollarda motosiklet sürebiliyoruz, evlerimizde rahat durabiliyoruz, Kendilerine minnettarız gerçekten, Görevlerini yerine getiren tüm emniyet mensuplarına silahlı kuvvetleri mensuplarına çok teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: Seher Özer

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.